Barnas dag på Krøderbanen

 

Søndag 13. august 2023 er det Barnas dag på Krøderbanen med mange spennende aktiviteter for de minste. I tillegg arrangeres rundturen Tog, båt og eventyr til eventyrslottet Villa Fridheim.

Denne dagen reiser alle barn gratis med togene! Det betales kun billettavgift på kr. 19,-. I billettsalget får alle barn en spesiallaget bamsebillett som minne om besøket. Vi oppfordrer til å ta med bamsen eller et annet kosedyr på søndagens togtur for å skape ekstra stemning. Dette er også en gylden anledning til å få en helsesjekk på kosedyret hos Bamsedoktoren.

klovnen knerten underholder barnaKlovnen Knerten underholder på Barnas dag. Foto: Anders Linnerud


En av hovedattraksjonene er klovnen Knerten. Han vil underholde på Vikersund stasjon fra kl. 11.30, for så å følge med 12.15-toget til Krøderen.
Fra ca. kl. 13.35 - 14.00 blir det klovneshow med musikk, trylling og spillopper i stasjonsparken på Krøderen stasjon.

 

KosebamserMange kosebamser blir å treffe på Barnas dag            

I tillegg kommer Bamsedoktoren på besøk. Her kan alle bamser og kosedyr som føler seg litt slappe, få en helsesjekk og litt stell. Velsmakende bamsemedisin deles ut til både pasient og eier.

Bamsedoktorer i arbeidBamsedoktorene behandler kosedyr på Krøderen stasjon. Foto: Anders LinnerudDenne søndagen arrangeres også rundturene Tog, båt og eventyr og Båt og tog. På begge disse turene vil du få med deg aktivitetene på Krøderen stasjon under oppholdet der.

Vi ønsker både små og store velkommen til en hyggelig familiedag på Krøderbanen!

Sist oppdatert 30.03.2023