Barnas dag på Krøderen stasjon

 

Søndag 16. august 2020 er det Barnas dag på Krøderen stasjon med mange spennende aktiviteter for de minste. I tillegg arrangeres rundturen Tog, båt og eventyr til Villa Fridheim.

Denne dagen reiser alle barn som har med seg bamse gratis med veteranbussen fra Vikersund og damptogene fra Krøderen og Snarum! I billettsalget får de en spesiallaget bamsebillett som minne om besøket. Husk derfor å ta med bamsen eller et annet kosedyr denne søndagen!

klovnen knerten underholder barnaKlovnen Knerten underholder på Barnas dag. Foto: Anders Linnerud


En av hovedattraksjonene er klovnen Knerten. Han vil lage ballongfigurer og underholde underveis i damptogene fra Krøderen kl. 11.00 og fra Snarum kl. 12.00. Deretter blir det klovneshow med musikk, trylling og spillopper i stasjonsparken kl. 13.00.

 

KosebamserMange kosebamser blir å treffe på Barnas dag            

I tillegg kommer Bamsedoktorene på besøk. Her kan alle bamser og kosedyr som føler seg litt slappe, få en helsesjekk og litt stell. Velsmakende bamsemedisin deles ut til både pasient og eier.

Bamsedoktorer i arbeidBamsedoktorene behandler kosedyr på Krøderen stasjon. Foto: Anders Linnerud


På Krøderen stasjon er det suvenirbutikk, modelljernbane og kafeteria, som kan by på nystekte vafler og andre godsaker. Her kan du nyte god gammel jernbanestemning i stasjonsparken.

Denne søndagen kan du også være med på den store rundturen Tog, båt og eventyr til kråkeslottet og eventyrmuseet Villa Fridheim. Underveis får du reise med både damptog, M/S Kryllingen II og veteranbuss. Avreise med veteranbuss fra Vikersund stasjon kl. 11.25, eller med damptog fra Krøderen kl. 11.00. I år er det mulig å forhåndskjøpe billett til hele turen gjennom Ticketmaster. Du er da garantert plass både i toget, båten og veteranbussen. Eventuelle restplasser selges på stasjonene på reisedagen.


Vi ønsker både små og store velkommen til en hyggelig familiedag på Krøderbanen!

Sist oppdatert 23.02.2020