Billettpriser og billettsalg 2021

Det kjøres tre avganger med damptoget hver søndag, med avgang fra Krøderen kl. 11.00 (til Snarum), 13.10 (til Kløftefoss) og 15.00 (til Snarum).
Se her for nærmere informasjon om rutetidene.

På grunn av gjeldende smittevernregler begynner alle reiser på Krøderen stasjon. Det går ingen tog fra Vikersund og det er ikke anledning til å starte turen fra Kløftefoss eller Snarum. Det selges derfor kun tur/returbilletter til alle avganger, og billetter må kjøpes på forhånd. 

Oppmøte er senest 20 minutter før avgang på grunn av registrering av alle reisende og tildeling av plasser i toget.
Dette skjer i billettsalget på Krøderen stasjon.

Merk at kjøpte billetter kun gjelder for angitt dag og avgangstid. Av smittevernshensyn er det et begrenset antall plasser på hver tur, så det kan være lurt å sikre seg billetter i god tid.

Fra Krøderen tur/retur

KløftefossSnarum
Voksne 150,- 230,-
Barn (4-15 år) 75,- 120.-
Barn under 4 år 15,- 15,-
Honnør 110,- 175,-
Ledsager med bevis 15,- 15,-
Minigruppe 335,- 520,-

Alle priser inkluderer billettavgift til Ticketmaster.

Billetter til Kløftefoss selges kun til avgangen kl. 13.10.

Barn under 4 år må også ha billett, men betaler kun billettavgift på kr 15,-.

Minigruppebillett gjelder for to voksne og inntil tre barn under 16 år.

Ledsager til reisende med offisielt ledsagerbevis betaler kun billettavgift kr 15,-. Ledsagerbevis må framvises ved billettkontroll.

For reisende med reiseinvitasjon / gavekort må det bestilles én fribillett pr. reisende hos Ticketmaster, dette koster ingenting ekstra. Dette er viktig for å ha kontroll på antall reisende i toget.bilettmaskinVi benytter de gamle Edmonsonske billettene som har vært brukt siden jernbanens barndom. Denne får du ved registrering før avreise fra Krøderen stasjon. Billetten kan du beholde som en suvenir og et minne om reisen. Foto: Bent Flyen.

 

Sist oppdatert 07.11.2021