Billettpriser 2023

billettter


Vi har obligatorisk forhåndskjøp av billetter til alle avganger gjennom Ticketmaster. Dette er for å sikre at vi kan tilby sitteplass i toget til alle våre reisende. Enkelte avganger kan bli utsolgt før reisedagen. Dette gjelder spesielt for avgangen fra Vikersund kl. 12.15. Vi anbefaler derfor å kjøpe billett i god tid. Reisende med damptoget kl. 12.15 fra Vikersund har mulighet til å kjøpe faste plasser i toget. Dette er en valgfri tilleggsbillett og krever at du også har reisebillett for samme avgang. Faste plasser må bestilles innen kl 14.00 dagen før reisedagen.

Billettpriser Vikersund - Krøderen

Én veiTur/retur
Voksne 224,- 329,-
Barn (4-15 år) 124,- 174.-
Barn under 4 år 19,- 19,-
Honnør 174,- 249,-
Minigruppe - 759,-

Prisene inkluderer billettavgift til Ticketmaster.
Minigruppe gjelder for to voksne og inntil tre barn under 16 år
Barn under 4 år må ha egen billett, men betaler kun billettavgift (kr 19,-).

Merk at alle reisende må gå innom billettsalget på stasjonen før togavgang. Her får man utdelt egne togbilletter av den gamle typen og aktuelle informasjonsskriv. Billettene framvises i toget ved kontroll og kan beholdes som en suvenir etter reisen. Vær ute i god tid for å unngå kø, seneste frammøte er 30 minutter før togavgang.

Ved forespørsel om bytte eller refusjon av billetter, kontakt

Ledsager til reisende med offisielt ledsagerbevis betaler kun billettavgift kr 19,-. Ledsagerbevis må framvises ved billettkontroll.

For reisende med reiseinvitasjon må det bestilles én fribillett pr. reisende hos Ticketmaster, dette koster ingenting ekstra. Dette er viktig for å ha kontroll på antall reisende i toget.

Merk at kjøpte billetter kun gjelder for angitt dag og avgangstid.

På kombinasjonsturene Tog, båt og eventyr og Båt og tog er det egne rundturbilletter hvor togreisen også er inkludert. Reisende på disse turene skal ikke kjøpe egen togbillett i tillegg.

For billettkjøp gå til denne siden.

bilettmaskinVi benytter de gamle Edmonsonske billettene som har vært brukt siden jernbanens barndom. Denne får du ved registrering før avreise fra stasjonen. Billetten kan du beholde som en suvenir og et minne om reisen. Foto: Bent Flyen.

 

Sist oppdatert 13.08.2023