På Krøderen stasjon er det billettsalg, kafeteria og suvenirbutikk. På kjøredager er billettsalg og suvenirbutikk oppe fra kl. 10:00, og kafeteriaen fra kl. 12.00. Suvenirbutikken er i tillegg åpen tirsdag til lørdag kl. 09.30-15.45 i perioden 30. juni til 15. august.

Billetter kjøpes på stasjonen før togavgang. Merk at det er forhåndssalg av billetter til tograndagene og til kombinasjonsturene Tog, båt og eventyr og Båt og tog. Eventuelle restplasser selges på stasjonen på reisedagen. Større grupper kan forhåndsbestille, se nærmere informasjon under Praktiske opplysninger.

kroderen-stasjonsparkStasjonsparken på Krøderen stasjon 26. juni 2011. Foto: Kjell A. Ramstad

Parkering

Vi anbefaler å parkere langs fylkesvei 191 som går sørover fra stasjonen langs fjorden. Denne veien er normalt stengt for gjennomkjøring på kjøredagene, og det er god plass til å parkere her. Benytt da veien som tar av fra riksvei 280 i Krøderen sentrum, like ved Coop-butikken, og ta av mot høyre forbi skiltingen som viser at veien er sperret. Det er også et begrenset antall plasser ved godshuset på stasjonen. Se P-merking i kartet under.

Kart over stasjonsområdet

kroderen-kart

 

 

Sist oppdatert 23.02.2020