På Krøderen stasjon er det utekafe i stasjonsparken, kiosk med suvenirbutikk i godshuset og modelljernbane. På kjøredagene serverer kafeen lapskaus, pølser, vafler, kaffe og saft, og kiosken tilbyr is og brus/mineralvann. Kafeen er åpen fra kl. 10:00 til 15:00, og kiosken fra kl. 10:00 til 16:45 på søndagene.

Kiosken er også åpen tirsdag - lørdag kl. 10:00 - 15:00 fram til midten av august.

Billetter kjøpes på forhånd hos Ticketmaster, nærmere informasjon på denne siden.

kroderen-stasjonsparkStasjonsparken på Krøderen stasjon 26. juni 2011. Foto: Kjell A. Ramstad

Hvor er vi?

Krøderen ligger ca. 105 km fra Oslo og ca. 65 km fra Drammen. Fra Oslo til Krøderen kan du enten reise via Drammen og Vikersund eller via Sandvika og Hønefoss. Merk at veibeskrivelsen vil angi rute via Hønefoss hvis man søker f.eks. fra Oslo, siden det er litt kortere. Ønskes rute via Drammen kan du angi søk fra Asker.

Kommer fra:

Parkering

Vi anbefaler å parkere langs fylkesvei 191 som går sørover fra stasjonen langs Krødersaga og fjorden. Denne veien er normalt stengt for gjennomkjøring på kjøredagene, og det er god plass til å parkere her. Benytt da veien som tar av fra fylkesvei 280 i Krøderen sentrum, like ved Coop-butikken, og ta av til høyre mot Krøderen sag etter at du har passert planovergangen. Det er også et begrenset antall plasser ved godshuset på stasjonen. Se P-merking i kartet under.

Kart over stasjonsområdet

kroderen-kart

 

 

Sist oppdatert 12.07.2021