Mer informasjon?

Finner du ikke svar og har spørsmål, send oss gjerne en melding på våre Facebook-sider eller kontakt oss på .

Åpningstider og billetter

Når kjører togene?

Alle søndager fra midten av juni til midten av september kjører damptoget strekningen mellom Garnes stasjon og Midttun stasjon. Det er også mulig å oppleve vår vakkert restaurerte motorvogn BM 86 flere dager i løpet av året, vi kjører motorvognen under Kulturdagene i Arna, på Stordriftsdagen og juletoget. 

Se hele vårt rikholdige sesongprogram her.

Se egen side med rutetider for detaljer.

Hvor starter reisen?

De fleste reisende starter turen på Garnes stasjon, men det er også mulig å gå på og av togene underveis på Arna gamle og på endestasjonen Haukeland. Her finner du adressen til stasjonene. Du velger selv om du vil reise én vei eller begge veier. Det tilbys to rundturer hver søndag fra Garnes stasjon og én fra Haukeland. Se mer informasjon om rutetider her.

Er det mulig å parkere ved stasjonene?

Det er mange gratis parkeringsplasser ved Garnes stasjon, ved den nedlagte Coop-butikken og Arna vgs på Garnes. Se detaljer under den enkelte stasjon.

Hva koster togturen?

Se egen side med billettpriser for detaljer.

Billettprisen er avhengig av alder og reisestrekning. Honnørbillett er samme pris som voksen. Barn 0 til 3 år reiser gratis. Barnevogner og sykler er gratis. Det er ulike priser avhengig av hvilken stasjon du ønsker å reise til og fra, og om du ønsker å reise én vei eller tur/retur. 

Hvor kjøper vi billetter?

Grunnet koronasituasjonen vil det i 2021 kun være mulig å bestille billetter via Gamle Vossebanens side på TicketCo: https://gvb.ticketco.events/no/nb

Må vi bestille på forhånd?

Nei, togene på Museet Gamle Vossebanen har ingen plassreservering, men grunnet Koronasituasjonen vil kjører togene med halv kapasitet. Derfor må alle passasjerene sitte i ro under turen og holde en meters avstand til de andre reisende.

Co 742 05 b

 

Har dere tilbud til rullestolbrukere?

Vi har per i dag beklageligvis ikke mulighet til å ta med oss rullestolbrukere som er avhengig av stol for mobilitet. Det finnes ingen tilkomstramper eller -heiser for rullestolbrukere i toget og korridorene er også smale. Dette skyldes hvordan vognene ble utformet og bygget på 1920- og 30-tallet. Disse begrensningene gjør at det også er utfordrende å evakuere en rullestolbruker skulle et nødstilfelle mot formodning oppstå.

Kan jeg ta med hunden?

Alle snille og veloppdragne hunder er velkommen til å være med på togturen. Det koster ikke noe ekstra, men vi forutsetter at hunden ligger i ro på gulvet under reisen og ikke er til sjenanse for medreisende.

IMG 20150614 112243935 1372 x 772