Mer informasjon?

Finner du ikke svar og har spørsmål, send oss gjerne en melding på våre Facebook-sider eller kontakt salgsavdelingen på .

Velkommen ombord!

Reis tilbake i tid med Museet Gamle Vossebanen ombord i vakkert restaurerte jernbanevogner i teak, trukket av et ekte damplokomotiv fra forrige århundre – du er invitert!

Irene Mjelde 5

Sitt ned, slapp av og nyt en deilig søndagsutflukt mens landskapet ruller forbi togvinduene. Turen kjøres med ekte damplokomotiv, bygget i 1913 på Hamar, og teakvogner fra 20- og 30-tallet. Ombord tilbyr vi våre passasjerer gode opplevelser og trivelig atmosfære. Ta en reise tilbake i tid til jernbanens gullalder, tilbake til en tid med porselen i spisevognen, uniformsknapper med riksløve, lyden av vogndører i tre som slamrer igjen, lukten av kull i nesen og lokfløyten som synger sine vakre toner ut over landskapet.

Irene Mjelde2

Gamle Vossebanen er unik som Norges fjordbane. Underveis på turen kan du oppleve et vakkert landskap når toget går gjennom fjordlandskapet, nær sjø og vann på den ene siden og bratte fjellsider på den andre. Strekningen viser en unik variasjon i jernbaneanlegg og stasjoner nøye tilpasset landskapet. Her kombineres fjord, fjell og imponerende ingeniørkunst.

20180902 DSC 3802

Gjennom hele sommeren tilbyr vi unike opplevelser. Sammen med togturen kan du utvalgte søndager oppleve en bred variasjon av ulike arrangementer som passer både store og små reisende. 

Toget kjører den 18 kilometer lange strekningen mellom Garnes stasjon og Midttun stasjon, og det er avgang hver søndag fra midten av juni til midten av september. Rundtur fra Garnes stasjon kl 11:00 og 14:15. Ekstra avganger i forbindelse med Stordriftsdag i september.