På medlemsmøtet 11. februar 2015 var det visning av en film om John Allens anlegg Gorre and Daphetid (uttales gory and defeated) som sto på programmet.  Det var også tillyst kjørekveld på MJ-anlegget, med oppfordring om å ta med eget materiell for å kjøre.

I tiden som har gått siden anlegget materialiserte seg, har det ikke vært den store pågangen når det gjelder å ha med materiell for å kjøre.  Men Øivind Andreassen er trofast i så henseende, når han kommer har han stort sett alltid følge av et eller annet å kjøre med.

Øivind Andreassen har inntatt en tankefull positur der han sitter lett henslengt på kanten av møtebordet.  Nede på gulvet er Torstein Sunde opptatt med å skaffe seg en oversikt over hva som finnes av tilgjengelig skinnegang.  På anlegget ruller klubbens eget materiell i samspill med lok og vogner Øivind har tatt med for å kjøre på Märklin-delen.

Svend-Erik Larsen (t.v.) snakker modelljernbane med Øivind Andreassen.  Begge har drevet med det i flerfoldige tiår.

 

Klokken har blitt 19.00 og medlemsmøtet med filmfremvisning kan starte.

Filmen ruller, oppmerksomheten er rettet mot lerretet.

Å hevde at visningen av en film med mj-tema trakk de store horder, blir på alle måter feil ...

 

John Allens anlegg ble bygd i flere etapper fra 1946 til hans død i 1973.  Med tanke på når anlegget er bygd, er det en rekke tekniske løsninger som absolutt imponerer.  Filmen er absolutt å anbefale.