Hell-Storlien: Helt stengt

Hell-Storlien er stengt for togtrafikk. Alle tog blir innstilt. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.Tog 1771 er innstilt mellom Hell og Storlien. Toget kjøres ekstra til Stjørdal. På Stjørdal blir det overgang til buss retning Storlien. Tog 1772 fra Storlien er innstilt. Det kjøres buss fra Storlien. På strekningen Hell-Trondheim/Heimdal stopper bussen kun for avstigning og reisende henvises til andre tog.

Lillestrøm-Oslo S: Delvis stengt

Lillestrøm-Oslo S har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. 21XX innst. ASR-LLS | 10XX innst. ASR-SKØ: Vi henviser til andre tog | 16XX innst. OSL-LLS: Vi henviser til andre tog.

Grefsen - Oslo: Helt stengt

Grefsen - Oslo er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Vi henviser til T-bane OSL-GRE.

Ljan-Oslo S: Saktekjøring

Ljan-Oslo S: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Bø: Helt stengt

Bø er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Skøyen: Saktekjøring

Skøyen: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Lysaker-Stabekk: Delvis stengt

Lysaker-Stabekk har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Vi arbeider med å organisere alternativ transport. 16 busser kjører: Sandvika-Lysaker-Skøyen-Oslo S i pendel Taxipendel LYS-SV for L1 | Taxipendel LYS-STB for L2 og L21.

Lysaker-Stabekk: Delvis stengt

Lysaker-Stabekk har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Vi arbeider med å organisere alternativ transport. 16 busser kjører: Sandvika-Skøyen-Oslo S i pendel Taxipendel LYS-SV for L1 | Taxipendel LYS-STB for L2 og L21.

Lysaker-Stabekk: Delvis stengt

Lysaker-Stabekk har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Vi arbeider med å organisere alternativ transport. 8 busser kjører: Sandvika-Skøyen-Oslo S i pendel Vi organiserer buss og taxi på den innstilte strekningen. Taxipendel LYS-SV for L1 | Taxipendel LYS-STB for L2 og L21.

Lysaker-Stabekk: Delvis stengt

Lysaker-Stabekk har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Vi arbeider med å organisere alternativ transport. 8 busser kjører: Sandvika-Skøyen-Oslo S i pendel Taxipendel LYS-SV for L1 | Taxipendel LYS-STB for L2 og L21.

Skøyen: Helt stengt

Skøyen er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Skøyen: Delvis stengt

Skøyen har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Lysaker-Stabekk: Delvis stengt

Lysaker-Stabekk har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Taxipendel LYS-SV for L1 | Taxipendel LYS-STB for L2 og L21.

Stabekk-Lysaker: Delvis stengt

Stabekk-Lysaker har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Taxipendel LYS-SV for L1 | Taxipendel LYS-STB for L2 og L21.

Lysaker: Saktekjøring

Lysaker: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Dette skyldes strømproblemer. Bane NOR jobber med å rette feilen. Linje L1: Taxipendel mellom Sandvika og Lysaker | Linje L2 og L21: Taxipendel mellom Sandvika og Lysaker. Vi arbeider med å organisere alternativ transport. Første av 4 busser forventes til Sandvika kl 08:00

Lysaker: Saktekjøring

Lysaker: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Dette skyldes strømproblemer. Bane NOR jobber med å rette feilen. Linje L1: Taxipendel mellom Sandvika og Lysaker | Linje L2 og L21: Taxipendel mellom Sandvika og Lysaker.

Lysaker: Saktekjøring

Lysaker: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Dette skyldes strømproblemer. Bane NOR jobber med å rette feilen. Linje L1: Taxipendel mellom Lysaker og Sandvika | Linje L2 og L21: Taxipendel mellom Lysaker og Stabekk.

Lysaker: Saktekjøring

Lysaker: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Dette skyldes signalfeil. Bane NOR jobber med å rette feilen. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Linje L1: Busspendel mellom Lysaker og Sandvika | Linje L2 og L21: Taxipendel mellom Lysaker og Stabekk.

Hell-Storlien: Helt stengt

Hell-Storlien er stengt for togtrafikk.Tog 17XX er innstilt mellom Hell og Storlien. Toget kjøres ekstra til Stjørdal. På Stjørdal blir det overgang til buss retning Storlien. Tog 17xx fra Storlien er innstilt. Det kjøres buss fra Storlien. På strekningen Hell-Trondheim/Heimdal stopper bussen kun for avstigning og reisende henvises til andre tog.

Lillestrøm-Gardermoen: Delvis stengt

Lillestrøm-Gardermoen har færre spor i bruk. Dette skyldes signalfeil. Bane NOR jobber med å rette feilen. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi kjører buss fra Drammen til Skien for reisende som kommer fra strekningen Eidsvoll-Lillestrøm. Linje R11 innstilles mellom Oslo S og Eidsvoll | Vi henviser til øvrige tog som kjører. Linje R10 stopper ekstra ved Eidsvoll Verk.

Lillestrøm-Gardermoen: Delvis stengt

Lillestrøm-Gardermoen har færre spor i bruk. Dette skyldes signalfeil. Bane NOR jobber med å rette feilen. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Linje R11 innstilles mellom Oslo S og Eidsvoll | Vi henviser til øvrige tog som kjører. Linje R10 stopper ekstra ved Eidsvoll Verk.