Restaurantene Sult er en spennende restauranttype som kan levere alt hva hjertet måtte begjære hva gjelder både mat og drikke. Norsk Museumstog og Sult startet samarbeidet i 2008 og har gjennom de siste år utviklet opplevelsesreiser med veterantog. Dette har blant annet resultert i det vellykkede konsept "Kulinariske togreiser". Våre passasjerer har noe å glede seg til.

Sult og Norsk museumstog skal sammen tilby spennende og uvante reiseopplevelser med mat og drikke av høy kvalitet for både bedrifter og privatpersoner som ønsker en reiseopplevelse ingen andre kan tilby. I eierne bak Sult har vi funnet folk som har sansen for de "glade 1920 og 30-årene", det raffinerte, swingmusikk og promenadeorkester - ja, sannsynligvis kan det ikke bli bedre for våre gjester og for alle oss som jobber med dette.

Mer informasjon om Sult og tilbud i toget  finnes på nettsiden Historiske togreiser. For å få mer informasjon om hva Sult kan tilby ombord på toget ta kontakt med Sult bookingkontor på 67 10 99 70 eller

 

alt