Kulinariske togreiser Nordmarka Rundt


Norsk Museumstog og restaurant Sult inviterer til kulinariske reiseopplevelser

Kulinariske togreiser er et felles konsept mellom Sult Tog AS og Norsk Museumstog.

alt

Fristes du av hva du kan oppleve i våre spisevogner? Selvfølgelig du kan få være med!

Norsk Museumstog og Sults Kulinariske reiser vil være det nærmeste du kommer Orientexpressen i Norge! Vi ønsker å gi deg en opplevelsesreise hvor selve turen er målet. Underveis får du oppleve hvordan dine forfedre reiste, du nyter reisen i en av våre spisevogner hvor mat, vin og gastronomiske opplevelser fører an. For hver årstid vi kjører vil det kastes blikk på hva naturen kan tilby og det vil du få oppleve.

alt

Tilbudet om bord vil være av ypperste kvalitet og vi bestreber oss på å gi de reisende en helt unik opplevelse.

Toget fører 2 spisevogner med plass til 62 personer for å gi best mulig service underveis til alle passasjerer.

Spisevognene er Eo 119 fra 1926 og BEo 18143 fra 1937.

altHer et lite bilde fra Hønefoss hvor deltakere blir underholdt

På våre Nordmarka rundt-turer kjører vi fra Oslo S gjennom Nordmarka, forbi idylliske Movatn og kommer snart til Hakadal. Reisen går videre mot Roa og ved Grua passerer vi reisen høyeste punkt og banen faller herfra ned til Roa. Så fortsetter vi ned de bratte bakkene mot Jevnaker hvor vi har Hadelands glassverk på høyre side. Så siste stykke mot Hønefoss kjører vi langs Randselven. På Hønefoss blir et lite opphold for her skal toget skifte kjøreretning og vi må ha lokomotivet i andre enden av toget. Fra Hønefoss fortsetter toget mot Drammen og vi følger Drammenselven stort sett hele veien med masse industrihistorie overalt hvor du ser ut av vinduene. På vår vei mot Oslo kjører vi gjennom Lieråsen tunnel - som er 12 km lang. Ut på andre siden er vi i Asker og vi kjører gjennom alle de flotte bygder i Asker og Bærum på vei mot Oslo og slutten på turen.

Rutetidene på hverdager vil være med avgang fra Oslo S ca kl 17.30 med ankomst Oslo S igjen kl 23.00.

Bestilling

Bestilling av reiser og servering ombord på de historiske togene gjøres hos Sults bookingkontor på enten 67 10 99 70 eller .
Velkommen til Orientekspressen på norsk.

Forbehold om mulige trykkfeil og feil ved ruteopplysning. Alle deltakere får tilsendt informasjon før hver tur.