Med velkomst og familiebildet unnagjort kom det beskjed fra kjøkkenet om at maten var klar. I tilnærmet militær orden ble først den ene så den andre siden av langbordet sendt ut på kjøkkenet for å forsyne seg.
Alle har funnet seg sin plass ved bordet, ...
... roen senket seg så snart alle hadde fått mat og drikke, …
… samtidig som noen fotografer sørger for å forevige øyeblikket, ...
... uten at det affiserer gjestene.
Selv uten flippover og tusjer i mange farger innen rekkevidde har lokalavdelingens jernbanehistoriker Kjell Navestad det velkjente glimtet i øyet.
Kasper Eika (t.v.) og Sander Haakonsen, to unge og nyinnmeldte medlemmer som er absolutt trivelige bekjentskaper, er definitivt med på å veie opp ...
... det ellers sterke innslaget av distingvert hårfarge som er å se rundt bordet. Eller grått hår som enkelte insisterer på å kalle det …
Skal en dømme etter hva som er tilgjengelig på fat og i boller, har maten absolutt falt i smak.
God stemning og gode samtaler rundt bordet; Roald Angermo og Andreas Westheimer, ...
... Svend-Erik Larsen, Carl Olav Karlsen og Morten Pisani, ...
... Egil Grønstad og Stein Olav Hohle, ...
... er blant alle de som (forhåpentligvis) nyter maten.