Oslo: Julekjøring med Tertitten - FULLTEGNET

Tertitten_juletog
Kategori
Lokalavdeling Oslo og omegn
Date
lørdag, 9. desember 2023 12:00
Møtested
Urskog–Høland Line, Blakerveien, Fynsfeltet, Fossum, Sørumsand, Lillestrøm, Viken, 1920, Norge

Julekjøring med Tertitten - FULLTEGNET

Felles julekjøring med Tertitten lørdag 9. desember er fulltegnet!
 
Vi lurte på om vi var litt optimistiske da vi kjøpte 30 billetter til felles julekjøring med Tertitten lørdag 9. desember kl 12:00.
Men så ble det stor suksess: Vår «kvote» er allerede fulltegnet!
 
For nye interesserte: Tertitten har flere avganger, se Tertittens hjemmeside.
 
----------------
 
Etter en vanskelig høst med stormen Hans kommer Tertitten i gang igjen til jul! Vi inviterer til julekjøring og førjulskos med Tertitten!
 
Tertitten legger opp til ekte julestemning fra gamle dager med damptog gjennom vinterlig landskap. Nyt en tur i historiske vogner varmet opp med vedovner, lune tepper og tente parafinlamper.
 
Togturen går tur/retur fra Tertittens stasjon på Sørumsand til endestasjonen Fossum. På Fossum blir det en pause med utdeling av pepperkaker og gløgg, og kanskje kommer nissen? Det hele tar ca. 75 minutter.
 
På Fossum er det også mulig å få en tur med hest og slede/vogn. Turen er inkludert i togbilletten, og man rekker en tur i pausen.
 
Vår avgang med Tertitten går kl. 12:00 (obs: På Tertittens hjemmeside står det kl. 12:15, men det er ikke riktig på denne lørdagen). Korresponderende tog går fra Oslo S kl. 11:04. Priser for Tertitten kr. 200 for voksen, kr. 100 for pensjonist og barn. Billetten inkluderer togtur, gløgg og pepperkaker samt en tur med hest og vogn! Og kanskje kommer nissen...
 
Velkommen!

Mvh Styret i lokalavdelingen

 
 

Datoer

  • lørdag, 9. desember 2023 12:00