Vestfold: Fra tilbudskonsept til ruteplan

1979-04B-0032-TamnesHansMorten-770-72
Kategori
Lokalavdeling Vestfold
Dato
onsdag, 25. november 2020 17:45 - 22:00
Møtested
Råstad stasjon - Råstadveien 204, 3239 Sandefjord, Norge
Telefon
E-post:

20. november: Avlyst, foredragsholder var tydelig på at han aller mest ønsket å komme til oss på Råstad og ha sitt foredrag i salen med et nærværende og aktivt publikum, settes opp på et senere tidspunkt.

6. november:  Avlyst som ordinært medlemsmøte, det arbeides for å gjennomføre som nettmøte for NJK-medlemmer, nærmere informasjon kommer.

Christian Knittler, fagdirektør Trafikk og kapasitet, Jernbanedirektoratet: Fra tilbudskonsept til ruteplan – Om utviklingsarbeidet i Jernbanedirektoratet.
Jernbanedirektoratet initierer, utvikler og presenterer forslag til utvikling av jernbanen. Fra ideer til det første tilbudskonseptet og frem til den ferdig utarbeidede rutemodellen, forskjellen mellom rutemodeller og ruteplaner, hvem har ansvar for å lage disse. Hva digitaliseringen av dette arbeidet betyr, og hvilke utfordringer som må løses.

 

Medlemsmøtet holdes på Råstad stasjon og starter kl. 19.00.

Kl. 18.00 salg av varm mat, drikke og jernbanelitteratur.

Viktig å huske:
Du kan ta toget til og fra Råstad stasjon. Torp Sandefjord Lufthavn holdeplass ligger på motsatt side av sporet.

Togene fra nord kommer til Torp Sandefjord Lufthavn holdeplass, tvers overfor Råstad stasjon, på minuttall 12. Fra sør kommer de på minuttall 51.  Togene i 850- og 860-serien stopper ikke.

Covid-19

Endringene bekjentgjort 7. mai, som åpner for arrangementer med inntil 50 personer på offentlig sted, gjør det igjen mulig å arrangere medlemsmøter med 20 personer i salen på Råstad stasjon, forutsatt at man følger bestemmelsene som sier at:

  • Det skal til enhver tid være en avstand på minst én meter mellom personer som ikke tilhører samme husstand.
  • Lokalet må ha en ansvarlig person (arrangør) som fører liste over alle som er tilstede, i tilfelle smitte bryter ut senere.
  • Personer med tegn på luftveissykdom skal ikke delta på slike arrangementer, men holde seg hjemme.

 

Under de rådende omstendigheter har styret besluttet å innføre påmelding. Det sørger for at vi ikke må avvise noen i døren, samtidig som det gir oss den pålagte listen. Lenke til påmeldingsskjema publiseres her noen dager før medlemsmøtet.

Når du kommer til Råstad stasjon, husk

  • å sprite hendene i dispenseren ved inngangsdøren
  • at det ikke er tilgang til kjøkkenet for andre enn betjeningen og styrets medlemmer
  • å la betjeningen gi deg de varene du ønsker å kjøpe
  • at matserveringen skal gjøres av betjeningen
 
 

Datoer

  • onsdag, 25. november 2020 17:45 - 22:00