Velkommen til NJK lokalavdeling Innlandet


Webredaktør
Nils-Kristian Møller

Norsk Jernbaneklubb arbeider aktivt for bevaring og drift av museumsjernbaner samt bevaringsverdig, normalsporet jernbane­materiell. Vi driver også med annen jernbanerelatert virksomhet, blant annet medlemsturer til interessante steder, fotografering og modelljernbane, og vi har et aktivt forum for jernbaneinteresserte her på internettet.

Lokalavdeling Innlandet består av de av NJK's medlemmer som bor eller sogner til detnye fylket "Innlandet". Hvis du vil bli medlem hos oss, finner du vårt innmeldingsskjema i menyen til venstre. Har du spørsmål om virksomheten vår kan du sende oss en epost. Adressen er mjosbyene @ njk.no. Vi håper å se deg på arrangementene våre.

Lokalavdelingens tidligere navn var "NJK Mjøsbyene". Vi spøkte med at lokalavdelingens område strakte seg fra "Mjøsbyen Kongsvinger" til "Mjøsbyen Fagernes". Vi kunne like gjerne tatt med "Mjøsbyen Dombås" også. Raumabanen har egen lokalavdeling.

Medlemsinformasjon:

Vi ønsker å høre fra deg

Vi ønsker idéer og innspill til aktiviteter vi kan arrangere i løpet av året eller neste år. Ta kontakt hvis du har noen tanker om dette. Bruk vårt kontaktskjema eller send en melding til klubbens epost-adresse: innlandet@njk.no.

Hjemmesiden er mottakelig for notater og bilder fra gjennomførte aktiviteter. Bilder og tekst kan sendes til webmaster.innlandet@njk.no.
 

Har du epost-adresse?

Styret sender ut medlemsinformasjon pr. epost til alle medlemmer som har oppgitt sin epost-adresse, og pr. vanlig post til de øvrige. Porto og kopiering utgjør en vesentlig del av klubbens administrasjonsutgifter, så vi ber derfor alle som har tilgang til epost og ikke har oppgitt sin epost-adresse til klubben tidligere, om å gjøre dette. Bruk vårt kontaktskjema eller send en melding til klubbens epost-adresse: innlandet@njk.no. Dette gjelder også ved endring av epost-adresse. Klubben forplikter seg til ikke å gi adressen videre til utenforstående.
 

Vi får epost i retur

Ved våre utsendelser får vi stadig noen returmeldinger som sier at meldingen vår ikke er kommet frem på grunn av at epostadressen ikke finnes eller epostkassen er full. Har du ikke fått epost fra oss på en stund, kan det være lurt å sende oss en melding, så skal vi sjekke om vi har riktig adresse i vårt register.

Månedens bilde

Denne serien stoppet dessverre opp i april-mai 2016 og har ikke kommet igang igjen. Du kan se alle bildene som ble valgt ut til publisering fra 2004 til 2016 ved å klikke på denne linken.