Nyhetsbrev Februar 2024 fra Norsk Jernbaneklubb

Nyhetsbrev Februar 2024 fra Norsk Jernbaneklubb
 

NJK

Nyhetsbrev nr 2/2024

Februar 2024

---

Hei Besøkende, her kommer et nytt nyhetsbrev fra Norsk Jernbaneklubb. 

Dette er NJKs nyhetsbrev som kommer ut månedlig, eller når det er noe nytt å fortelle. Dersom du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev fra NJK kan du enkelt melde deg av ved å benytte linken helt nederst. 
 

Norsk Jernbaneklubbs årsmøtetur søndag 21. april



Norsk Jernbaneklubbs årsmøte 2024 avholdes søndag 21. april på Storlien i Sverige. I den forbindelse arrangerer vi medlemstur på Meråkerbanen med SJ motorvogn type 92. Vi reiser med eget togsett disponert av NJK. Turen er åpen for alle medlemmer av NJK, og man kan ha med en medreisende som ikke er medlem, men bare medlemmer har adgang til selve årsmøtet. 

Mer informasjon med rutetider m.m. kommer i neste nyhetsbrev, men hold av hele dagen. Det blir avreise fra Trondheim S på formiddagen, og ankomst tilbake til Trondheim S ved retur kan bli på sen ettermiddag/tidlig kveld. Det er det vi vet om rutetidene så langt. 

For medlemmer som trenger overnatting i Trondheim i forbindelse med årsmøtet er det inngått rabattavtale med et hotell i Trondheim som kan benyttes. Mer om dette kommer også i neste nyhetsbrev, samt i På Sporet i mars. 

Bildet viser Storlien stasjon med et 92-sett. Foto: Halvard Hovtun
 

Kulturminnedagene 2024



I år avholdes Kulturminnedagene i tidsrommet 31. august til 8. september. Temaet for årets festival er «Spor, nettverk og forbindelser» og er ment som inspirasjon for lokale arrangører av Kulturminnedagene over hele Europa.

Alle avdelinger i Norsk jernbaneklubb og andre lokale arrangører kan søke om støtte fra Kulturvernforbundet til lokale arrangement. 

Bildet viser åpningen av Kulturminnedagene på Reidvin-tunet på Hillestad i Holmestrand kommune. Foto: Ole Thomas Halvorsen


Medlemskontingenten

Medlemskontingenten for 2024 forfalt til betaling 31. januar 2024. Det er dessverre en god del medlemmer som ikke har husket å betale den enda. 

Fra den 1. mars starter vi med utsendelse av påminnelser, både på e-post og som brev i posten, og dette arbeidet koster oss en del ekstra. Vi må derfor legge til 50 kroner på alle krav som sendes ut etter denne datoen, for å dekke inn ekstrautgiftene vi har med dette.

Dersom du fremdeles ikke har betalt kontingenten er det fint om det gjøres umiddelbart.

 

Hva Skjer i NJK?

{autoicagenda:| display:title, image, ndate, place| pict:resized| maxwidth:150| maxheight:150| cols:1| max:10| order:next,ASC}

Nyheter og tilbud fra NJK Salg

Klikk på bildene for å lese mer og bestille.


 




 






 

Her kan du lese våre tidligere nyhetsbrev: Nyhetsbrevarkiv
Her kan du lese vår personvernerklæring: NJKs personvernerklæring
 
--
www.njk.no | Kontakt oss | Facebook
--
Ikke interessert i flere nyheter fra NJK? » Meld meg av nyhetsbrevet

Email built with AcyMailing