Markedsdag på Krøderen stasjon

Søndag 1. september 2019 blir det liv og røre med Markedsdag på Krøderen stasjon.

bondens-marked

Denne søndagen vil stasjonsområdet på Krøderen fylles med salgsboder fra lokale leverandører av mat og håndverksvarer. Dette blir en unik mulighet til å handle kortreiste kvalitetsprodukter. Det vil også være et lite loppemarked på stasjonen.

På stasjonen er det også suvenirbutikk, modelljernbane og kafeteria, som kan by på nystekte vafler og andre godsaker. Her kan du nyte god gammel jernbanestemning i stasjonsparken. Arrangementene vil pågå fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

I tillegg kjøres det damptog fra Krøderen kl. 11.30, 13.15 og 15.20. Toget kjøres til Kløftefoss og tilbake, og hver tur tar ca. 50 minutter. Det er forbindelse fra Vikersund stasjon til Krøderen med veteranbuss med avgang fra Vikersund kl. 12.00. Se fullstendig rutetabell her.

Du kan også være med på den store rundturen Tog, båt og eventyr til kråkeslottet og eventyrmuseet Villa Fridheim. Underveis får du reise med både damptog, M/S Kryllingen II og veteranbuss. Avreise med veteranbuss fra Vikersund stasjon kl. 12.00, eller med damptog fra Krøderen kl. 13.15.

Vi ønsker alle velkommen til en begivenhetsrik søndag på Norges lengste museum!

 

Sist oppdatert 17.08.2019