Mer informasjon?

Finner du ikke svar og har spørsmål, send oss gjerne en melding på våre Facebook-sider eller kontakt salgsavdelingen på .

Velkommen ombord!

Reis tilbake i tid med Museet Gamle Vossebanen ombord i vakkert restaurerte jernbanevogner i teak, trukket av et ekte damplokomotiv fra forrige århundre – du er invitert!

Irene Mjelde 5

Sitt ned, slapp av og nyt en deilig søndagsutflukt mens landskapet ruller forbi togvinduene. Turen kjøres med ekte damplokomotiv, bygget i 1913 på Hamar, og teakvogner fra 1920- og 1930-tallet. Ombord tilbyr vi våre passasjerer gode opplevelser og trivelig atmosfære. Ta en reise tilbake i tid til jernbanens gullalder, uniformsknapper med riksløve, lyden av vogndører i tre som slamrer igjen, lukten av kull i nesen og lokfløyten som synger sine vakre toner ut over landskapet.

Irene Mjelde2

Gamle Vossebanen en unik som Norges fjordbane. Underveis på turen kan du oppleve et vakkert landskap når toget går gjennom fjordlandskapet, nær sjø og vann på den ene siden og bratte fjellsider på den andre. Strekningen viser en unik variasjon i jernbaneanlegg og stasjoner nøye tilpasset landskapet. Her kombineres fjord, fjell og imponerende ingeniørkunst.

20180902 DSC 3802

Gjennom hele sommeren tilbyr vi unike opplevelser gjennom en reise i norsk jernbanehistorie.

Toget kjører i år den 10 kilometer lange strekningen mellom Garnes stasjon og Haukeland stasjon, og har avganger hver søndag fra midten av juni til midten av september. Rundtur fra Garnes stasjon kl 11:30 og 14:30. Ekstra avganger i forbindelse med Stordriftsdag i september. I hele 2021 er det KUN påstigning fra Garnes. Det er derfor ikke mulig å gå ombord underveis, eller fra Haukeland.