Mer informasjon

Har du spørsmål kan du finne mer informasjon her: Praktiske opplysninger, eller sende oss en melding på våre Facebook-sider.

Familieopplevelser

Praktisk informasjon

For å reservere plass i spisevognen følg denne lenken

Om du eller barnet har matallergier ta kontakt med restauratør på . Det er ikke alle allergier vi kan imøtekomme, men vi vil gjøre vårt beste for å tilby et alternativ.For at vi skal ha tilstrekkelig tid til å tilrettelegge ber vi om at forhold rundt matallergier er avklart senest én uke før ønsket avreise.

Billetter til Bergen Heritage Tour må forhåndsbestilles. For pris og bestilling besøk: stord1.ticketco.no

Hos oss skjer det mye moro for hele familien gjennom hele sommeren. Det er spennende for barna å oppleve det store damplokomotivet, med alle sine lyder, hvesinger og røyk. Spør du lokføreren er du kanskje heldig og får komme inn i førerhuset?

20180902 DSC 4072

Mysterietog

Høydepunktet for barna er mysterietogene på Museet Gamle Vossebanen. Vi samarbeider med teatergruppen Tidsreiser som arrangerer spennende mysterietog for barna ombord på toget. Dem finner på mye sprell ombord i toget. Ta med barna på en reise tilbake i tid og opplev et spennende detektivmysterium ombord på toget. Løser du gåten og finner tyven? Rundt Sankthans kan dere oppleve Trolldomsekspressen hvor skumle trollmenn og hekser er på toget for å gjøre ugagn. På sensommeren kommer veteranbilene til Garnes stasjon og det ryktes om at en racerbilsjåfør har blitt frastjålet rattet ombord på toget, kan du hjelpe? En garantert vinner hos de små, ingen ekstra billett kreves. Sammen med Tidsreiser ønsker vi velkommen ombord... og lykke til i jakten!

20180708 163808 HDR

Spisevogn

Ta med hele familien på søndagslunsj ombord i spisevognen. Ta en pause fra hverdagen i spisevognen og la andre ta hånd om oppvasken. I spisevognen serverer vi en deilig 2-retters meny bestående av hovedrett og dessert og for barna har vi en egen barnemeny til kr. 175,-. For mer informasjon om spisevognen, meny og muligheten for plassreservasjon les mer her

2018 Spisevogn IJG 2319 4104 x 2736

Bergen Heritage Tour

Bli med på Bergen Heritage Tour, en unik og spennende rundtur gjennom Bergens flotteste natur ombord i vakkert restaurerte veterankjøretøy og –fartøy. En perfekt dagstur for hele familien, her er det mye spennende underveis å oppleve. 

Rundturen har utgangspunkt i Bergen, se mer informasjon her, billetter forhåndsbestilles på stord1.ticketco.no

3 kraftkarer Erik Jensen Beskjrt

Veterankjøretøy på Gamle Vossebanen

Opplev ulike veterankjøretøyer på Garnes stasjon denne dagen. Her vil det være flere nostalgiske kjøretøy med både 4 og 10 hjul, som hvert og ett har sin unike sjel og historie.

Stordriftsdag – med flere tog på skinner!

Vi inviterer til Stordriftsdag på Gamle Vossebanen i forbindelse med årets Kulturminnedager. Det blir muligheten til å reise frem og tilbake med ulikt togmateriell, utvidet ruteplan, togkryssing på gamle måten og mange frivillige i tjeneste. Bli med å opplev vår motorvogn etter 20 år med restaurering – det blir en spennende dag!

Nyt en deilig lunsj i spisevognen som følger veterantoget, vi tilbyr egen barnemeny til kr. 175,-. Se mer informasjon her.

For mer informasjon om dagen se her.

IG Garnes

Juletog

Gledelig jul! For andre gang arrangerer Museet Gamle Vossebanen juletog. Det vil bli julestemning for hele familien. Kanskje møter du julenissen ombord i toget? Vi serverer pepperkaker og gløgg ombord, og det vanker en liten gave til barna. Juletoget vil kjøres mellom Arna gamle stasjon og Haukeland stasjon, og toget kjøres med vår vakre, nyrestaurerte motorvogn bygget i 1950. Arna gamle stasjon er åpen i forbindelse med togets ankomst og avgang, og her er det mulig å kjøpe billetter til turen.

For mer infomasjon besøk arrangementet på våre Facebook-sider.

Egil Sandal Kopi 2016 x 1512