120 KursremedierKlubben arrangerer av og til kurs for dem som er interessert i å lære litt om bygging av modelljernbane.  Både begynnerkurs og videregående kurs blir arrangert av klubbens medlemmer. Kursene er åpne både for medlemmer og andre.

For å spre interessen for hobbyen vår inviterer vi nå og da til kurs der deltakerne kan lære litt om forskjellige sider ved bygging av en modelljernbane. Vi har tatt for oss konstruksjon av rammeverk, spolegging, ballastering, elektriske kobling og landskapsbygging på våre kurs. Et slikt kurs kan være akkurat det som trenges for at deltakerne kommer i gang eller går videre med sin egen bygging og finner ut at dette ikke er så vanskelig som man kanskje tror.

Med disse kursene håper vi også at noen av dem som deltar ønsker å melde seg inn i klubben og aller helst kan tenke seg å bli mer eller mindre aktivt med på våre byggekvelder.

For øyeblikket har vi ikke planlagt nye kurs, men vi vil benytte byggingen av vårt nye fastanlegg til å gjennomføre temakvelder der interesserte, både medlemmer og andre, kan delta i byggingen samt få tips og opplæring om kveldens tema. Tidspunkt og emne for temakveldene vil kun bli annonsert på våre nettsider. Utenom temakveldene vil arbeidet med anlegget gå sin gang som en vanlig byggekveld. Alle er hjertelig velkommen til å delta også på disse kveldene.