Leie av spisevogn

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss gjerne på  eller send oss en privat melding på våre Facebook-sider, for mer informasjon og et pristilbud.

Museet Gamle Vossebanen tilbyr muligheten til å leie vår klassiske spisevogn fra 1937. Spisevognen er nydelig restaurert av frivillige krefter og er den siste klassiske spisevognen som fremdeles går i fast trafikk i Norge. Sammen vår restauratør Din Anledning kan du oppleve hvite duker, hvitt porselen, kelnere i stramme uniformer og ypperlige matopplevelser - perfekt for et helt unikt bryllup, jubileum, dåp eller konfirmasjon!

Spisevogn BG74226 2144 x 1424

Her er mulighetene mange - du kan chartre ditt eget tog som trekker spisevognen. Du velger selv rutetabell innenfor vår driftssesong fra midten av juni til midten av september, turen kan kjøres til og fra alle stasjoner og holdeplasser på den 18 kilometer lange strekningen mellom Garnes og Midttun. 

Du kan leie spisevognen som en del av et damptog oppsatt i ordinær rute. Dette er mulig på søndager i vår driftssesong fra midten av juni til midten av september i tog hvor spisevognen ikke allerede er oppsatt i trafikk. 

Vår spisevogn har plass til 48 gjester i én bordsetning, større grupper kan deles i to bordsetninger. Spisevognen har alle rettigheter. Vår restaurantør skreddersyr menyen etter ditt ønske, behov og budsjett. Se gjerne mer her for inspirasjon til hva de kan tilby.

Spisevognen koster 3.500,- kroner å leie, både som en del av chartret tog eller oppsatt som en del av rutegående tog. I tillegg til prisen kommer enten pris for å chartre tog eller billetter i henhold til gjeldende billettbestemmelser, samt utlegg for tjenestene til vår restaurantør Din Anledning.