Chartertog

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss gjerne på  eller send oss en privat melding på våre Facebook-sider, for mer informasjon og et pristilbud.

Ta en reise tilbake i tid med Museet Gamle Vossebanen ombord i vakkert restaurerte jernbanevogner i teak, trukket av et ekte damplokomotiv fra forrige århundre. Gamle Vossebanen en unik som Norges fjordbane og underveis kan du oppleve et vakkert Vestlandslandskap når toget går gjennom fjordlandskapet, nær sjø og vann på den ene siden og bratte fjellsider på den andre.

Strekningen viser en unik variasjon i jernbaneanlegg og stasjoner, nøye tilpasset landskapet langs Sørfjorden og vassdraget med Haukelandsvannet, Søylevannet og Grimevannet. Her kombineres fjord, fjell og imponerende ingeniørkunst.. Sitt ned og slapp av mens landskapet ruller forbi togvinduene. Ombord tilbyr vi våre passasjerer gode opplevelser og trivelig atmosfære.

Gamle Vossebanen kan tilby kjøring av tog for grupper opp til 250 personer. Du velger selv rutetabell, turen kan kjøres til og fra alle stasjoner og holdeplasser på den 18 kilometer lange strekningen mellom Garnes og Midttun. Tidspunktet for reisen må legges innenfor vår driftssesong fra midten av juni til midten av september. Toget trekkes av vårt historiske damplokomotiv 18c 255 fra 1913. Vogner som benyttes til toget er våre vakkert restaurerte jernbanevogner i teak fra 20- og 30-tallet. 

Co 742 05 b

Som en del av toget kan du velge å leie vår klassiske spisevogn fra 1937. Spisevognen er nydelig restaurert av frivillige krefter og er den siste klassiske spisevognen som fremdeles går i fast trafikk i Norge. Sammen vår restauratør Din Anledning kan du oppleve hvite duker, hvitt porselen, kelnere i stramme uniformer og ypperlige matopplevelser - perfekt for et helt unikt bryllup, jubileum, dåp eller konfirmasjon! 

Vår spisevogn har plass til 48 gjester i én bordsetning, større grupper kan deles i to bordsetninger. Spisevognen har alle rettigheter. Vår restaurantør skreddersyr menyen etter ditt ønske, behov og budsjett. Se gjerne mer her for inspirasjon til hva de kan tilby. 

GVB 2013 EBA0277 Justert