Medlemsinformasjon:

Vi ønsker å høre fra deg

Vi ønsker idéer og innspill til aktiviteter vi kan arrangere i løpet av året eller neste år. Ta kontakt hvis du har noen tanker om dette. Bruk klubbens kontaktskjema eller send en melding til klubbens epost-adresse innlandet @ njk.no.

Hjemmesiden er mottakelig for notater og bilder fra gjennomførte aktiviteter. Bilder og tekst kan sendes til webmaster.innlandet @ njk.no.
 

Har du epost-adresse?

Styret sender ut medlemsinformasjon pr. epost til alle medlemmer som har oppgitt sin epost-adresse, og pr. vanlig post til de øvrige. Porto og kopiering utgjør en vesentlig del av klubbens administrasjonsutgifter, så vi ber derfor alle som har tilgang til epost og ikke har oppgitt sin epost-adresse til klubben tidligere, om å gjøre dette. Bruk klubbens kontaktskjema eller send en melding til vår epost-adresse innlandet @ njk.no. Dette gjelder også ved endring av epost-adresse. Klubben er forpliktt til ikke å gi adressen videre til utenforstående.
 

Vi får epost i retur

Ved våre utsendelser får vi stadig noen returmeldinger som sier at meldingen vår ikke er kommet frem på grunn av at epostadressen ikke finnes eller epostkassen er full. Har du ikke fått epost fra oss på en stund, kan det være lurt å sende oss en melding, så skal vi sjekke om vi har riktig adresse i vårt register.