HØSTTUR MED VETERANTOG TIL KRISTIANSAND 21.–23. OKTOBER 2005

NJK Reiser har i samarbeid med Hovedstyret og Norsk Museumstog gleden av å innby NJK-medlemmer og andre interesserte på høsttur til Sørlandets hovedstad. Turen er spesielt tilrettelagt for familier med barn.

 kristiansand dyrepark  Posebyen - den gamle bydel i Kristiansand 

setesdalsbanen

-  Eget veterantog fra Oslo
-  Overnatting på Rica Dyreparken hotell
-  Utflukt til Kristiansand og besøk i Dyreparken
-  Besøk på Grovane og tur med damptog på Setesdalsbanen


PROGRAM

Fredag 21.oktober
Avreise fra Oslo S  kl. 10.37. Toget stopper bl.a. i Asker  11.05, Drammen 11.28 og Kongsberg 12.36.  Ankomst Kristiansand kl. 17.45. Underveis vil vi forsøke å få til et par fotokjøringer. I toget serveres en lett lunsj som er inkludert i prisen. Fra Kristiansand stasjon blir det en busstur på ca. 15 min til hotellet, hvor middag serveres kl. 19.30. Resten av kvelden er til egen disposisjon.

Lørdag 22. oktober
Etter en bedre frokost arrangeres utflukt til Kristiansand. Etter lunsj er det mulighet for besøk i Kristiansand Dyrepark. Om noen heller vil shoppe, så finnes et av Norges største kjøpesenter i gangavstand fra hotellet. Middag for alle om kvelden og hyggelig samvær på hotellet.

Søndag 23. oktober
Etter frokost er det avreise senest kl. 10.00.  Vi reiser med buss via Ålefjær til Grovane og den smalsporede Setesdalsbanen.  Her blir det tur med damptog til Røyknes, inkludert orientering og omvisning i verksted og vognhall.  Tilbake på Grovane er det avgang med vårt tog til Oslo kl. 14.00.  Lunsj serveres straks etter avgang.  Ankomst Oslo S er  beregnet til kl. 20.11.

Forbehold om endringer.

NJKs representantskap skal ha møte på hotellet lørdag, og mange tillitsvalgte vil også være med på reisen. Deltakere til rep.skapet har mottatt egen innkalling.

Litt om toget

el 11.2107 dombaas

El 11.2107 blir trekkraft og det blir overveiende myk klasse med våre aller beste vogner.  Salongvogn med balkong vil medfølge bakerst i toget og det blir sporadisk orientering underveis. Muligheter for kjøp av bl.a. mineralvann, brus, kaffe, te, kjeks og sjokolade. Merk at toget ikke er  tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Litt om hotellet

hotell dyreparken rom   hotell dyreparken barn

Rica Dyreparken Hotel, som åpnet april 2001, er utformet med tema fra Noas Ark og har en unik beliggenhet halvveis ut i Grashavet i Kaptein Sabeltanns verden i forbindelse med parkens hovedinngang.

Hotellet er i sin helhet tilrettelagt på barnas premisser. Værelser og fellesområder preges av motiver fra dyrenes rike, som gjør overnattingen til en uforglemmelig familieopplevelse. Du finner også flere og varierte leke- og aktivitetsrom for barn.


PRISER

Prisen inkluderer reise med veterantog Oslo - Kristiansand - Oslo, overnatting på Rica Dyreparken hotell i 2 netter, helpensjon (fra lunsj fredag til lunsj søndag, eksl. drikkevarer), utflukt til Kristiansand, inngangsbilletter til Kristiansand Dyrepark, reise med damptog på Setedalsbanen og transferbuss til/fra hotellet.

Pris for NJK-medlemmer med familie

Pris per voksen                                                 kr 1.990
Pris per barn 3-12 år i foreldrenes rom       kr 1.220
Tillegg for enkeltrom                                        kr    400

Pris for ikke-medlemmer
Pris per voksen                                                 kr 2.340
Pris per barn 3-12 år i foreldrenes rom       kr 1.350
Tillegg for enkeltrom                                        kr    450

NJK-rabatt forutsetter betalt medlemskontingent for 2005. Alle priser i norske kroner (NOK).  Betaling fra utlandet må avtales spesielt ifht. valuta, gebyrer og betalingsmåte (kredittkort anbefales).


PÅMELDING

Påmeldingen ble avsluttet 13. oktober.