NJK medlemsportalen

På disse sidene finner du tilbud kun for våre medlemmer.  

I desember 2014 startet utleggelsen av elektroniske utgaver av På Sporet for lesing på pc eller andre enheter. Vi begynner med nr 1 fra 1969 og vil gradvis jobbe oss fremover i utgavene. Nye elektroniske utgaver publiseres fortløpende uten forutgående annonsering, så følg med på disse sidene. 

Nyhet: Nå er også hele NSBs trykk 751 og 753 (typetegninger av materiell) tilgjengelig for medlemmene. Disse trykkene er blant annet etterspurt av modellbyggere. Du finner dem i medlemsmenyen etter pålogging. 

Slik logger du deg på: 

Som medlem benytter du samme brukernavn og passord som du har på forumet stasjonen. Da denne publiseringsløsningen må kunne kommunisere med medlemmene elektronisk er det dessverre bare medlemmer med registrert e-postadresse som kan benytte seg av tilbudet. Dersom vi mangler din e-postadresse kan du enkelt sende den til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  Til samme adresse kan også andre henvendelser om tilgang sendes. 

Klikk her for medlemspålogging 

ps1 ps2 ps3 ps4
ps5 ps6 ps7 ps8
ps9 ps10 ps11 ps12
ps13 ps14 ps15 ps16